torsdag 11. mai 2017

Fylt indrefilet til kvelds:)

 

I kveld ble det fylt indrefilet med peppersaus, og 
det var skikkelig godt!:)
Det ble litt sånn "man tar hva man har":)

Jeg startet med å legge ut baconskiver, så skjærte jeg et dypt kutt i kjøttet
på langs og snudde det for å skjære kutt på langs i "flippene":)
Snudde det tilbake og smurte flaten inn med grillsaus...
Skjærte opp ost (Norvegia) og tomat biter og en dæsj tørket timian og grillkrydder:)

 

Rullet det godt sammen og rett over i stekepanna med skjøten ned:)
Brunet det på alle sider så over i ei ildfast form sammen med sky +vann og
en oppkuttet halv løk og inn i ovnen....

Jeg har alltid stekt indrefilet på 150* i 45 min, men i kveld hadde jeg
litt dårlig tid så jeg googlet alternativ:))))

 

Fordel med data i kjøkkenet:))))
selv om jeg ikke ble så mye klokere...men endte opp med å steke
ved 190* i 30 min og la det ligge å hvile mens båtpotetene ble ferdigstekt..

 

Før har jeg silt skyen, kokt opp og tilsatt fløte.........Denne gangen
lagde jeg peppersaus da kjøleskapet manglet fløte:)))

 

Det ser kansje ikke så fint ut, men dette var sinnsykt godt!:)
Pleier også og ha en god salat til når jeg lager dette, men i dag ble det
kun en tomat som tilbehør:))
Vi er bare to, så det var mer enn nok :o))
(båtpotetene gikk inn i ovnen samtidig med kjøttet men jeg skrudde opp
varmen til 210 når jeg tok ut kjøttet):)

Ellers så har vi hatt et par grader varmere i dag og litt sol....så jeg har
satt ut litt av sådden nederst i haven i pallekarmene:)

Ønsker dere alle en fin kveld!
 

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...